Ingredienser (4 port)
4 bakpotatisar
3 dl crème fraiche
1 rödlök
75g röd caviar
500g räkor med skal
1 knippe dill
4 bakpotatisar
3 dl crème fraiche
1 rödlök
75g röd caviar
500g räkor med skal
1 knippe dill
Sätt ugnen på 225 grader. Tvätta potatisarna och stick hål runt om med en gaffel eller provsticka. Lägg potatisarna på ugnsgallret och ställ in i ugnen. Baka ca 45-60 minuter. Eller i mikrovågsugnen ca 15 minuter på full effekt.
Finhacka löken och dillen. Skala räkorna. Blanda lök, dill och hälften av räkorna med crème fraîche. Rör i 2-3 msk röd caviar. Smaka av med salt och peppar.
Ta ut potatisarna och snitta ett kryss i toppen. Fyll potatisarna med räkröran. Toppa med röd kaviar och resten av räkorna.
Servera potatisarna med räkröra, räkor och caviar. Toppa gärna med citron och dill.