Ingredienser (4 port)
500g smördeg
150g fetaost
250g keso
Svartpeppar
2 msk blandade örtkryddor (ex. oregano och timjan)
1 ägg
Sesamfrö
500g smördeg
150g fetaost
250g keso
Svartpeppar
2 msk blandade örtkryddor (ex. oregano och timjan)
1 ägg
Sesamfrö
Sätt ugnen på 225 grader. Dela smördegen i kvadratiska bitar. ca 15x15cm.
Blanda fetaosten med keso. Krydda med svartpeppar och örter. Fördela ut ca 2 msk oströra på varje smördegsplatta och vik ihop till en triangel eller avlångt paket.
Pensla med uppvispat ägg och strö gärna över lite sesamfrö om du har det hemma. Grädda ca 15 minuter tills de är genomgräddade och riktigt frasiga.
Servera fetaostknytena med en fräsch sallad. Perfekta att ta med ut på picknick och äta kalla.