Ingredienser (4 port)
8 chorizokorvar
8 korvbröd
300g vitkål
1 knippe dill
1 äpple
1 tsk äppelcidervinäger
1 tsk senap
1/2 dl olivolja
2 dl bostongurka
1 dl creme fraiche
1 msk curry
1 dl rostad lök
8 chorizokorvar
8 korvbröd
300g vitkål
1 knippe dill
1 äpple
1 tsk äppelcidervinäger
1 tsk senap
1/2 dl olivolja
2 dl bostongurka
1 dl creme fraiche
1 msk curry
1 dl rostad lök
Strimla vitkål, riv äpplet och finhacka dillen. Blanda en dressing med vinäger, senap och olja. Smaka av med salt och peppar. Rör ner dressingen med vitkål, äpple och dill.
Blanda bostongurka med crème fraiche och curry. Smaka av med salt och peppar.
Grilla eller stek korvarna och rosta bröden lätt.
Servera korvarna i korvbröd med vitkålssallad och gurksallad. Toppa med rostad lök.