Pulled pork-pita för liten slant

Pulled pork-pita för liten slant

Pulled pork-pita för liten slant

Visst kan långkok vara snabbmat! Fyll pitabröd med pulled pork, grönsaker och gurkdressing för en snabb och enkel sommarmåltid.

Ingredienser (4 port)

  • 550g pulled pork

  • 480g pitabröd (4-6 stycken)

  • 1 gurka

  • 2 dl creme fraiche

  • 1 röd paprika

  • 1 rödlök

  • Färsk timjan

 Så här gör du (ca 30 min)

  1. Tillaga köttet enligt instruktionerna på förpackningen.

  2. Strimla gurkan fint. Blanda med crème fraiche och finhackad timjan. Smaka av med salt och peppar.

  3. Strimla paprika och rödlök fint. Värm bröden.

    Servera bröden med pulled pork, gurksallad, paprika och rödlök. Toppa gärna med färsk timjan.