Ingredienser (4 port)
4 bakpotatisar
2 dl gräddfil
1 knippe dill
75g röd caviar
100g räkor i lake
1 citron
4 bakpotatisar
2 dl gräddfil
1 knippe dill
75g röd caviar
100g räkor i lake
1 citron
Sätt ugnen på 225 grader. Tvätta potatisarna och stick hål runt om med en gaffel eller provsticka. Lägg potatisarna på ugnsgallret och ställ in i ugnen, baka ca 45-60 minuter eller i mikrovågsugnen ca 15 minuter på full effekt. Vill du grilla potatisarna täcker du dem först med folie och lägger sedan på grillen i ca 40 minuter.
Finhacka dillen. Blanda med gräddfil, 2 msk röd caviar och hälften av räkorna. Smaka av med citron, salt och peppar.
Ta ut potatisarna och snitta ett kryss i toppen. Fyll potatisarna med gräddfilsröran. Toppa med röd kaviar och räkor.
Servera potatisarna med gräddfilsröra, räkor och caviar. Toppa gärna med citron och dill.