Kycklinggryta med indiska smaker

Kycklinggryta med indiska smaker

Kycklinggryta med indiska smaker

Bjud på indiskt ikväll! Med kokosmjölk och Tikka Masalasås kan du enkelt göra en smakrik kycklinggryta.

Ingredienser (4 port)

  • 600g kycklingbröstfilé

  • 1 gul lök

  • 150g småtomater

  • 400 ml kokosmjölk

  • 500g Tikka Masalasås

  • 4 portioner basmatiris

Så här gör du (ca 25 min)

  1. Finhacka löken. Strimla kycklingen. Dela tomaterna på hälften.

  2. Fräs löken i olja i en stekpanna med hög kant. Tillsätt kycklingen och låt allt fräsa ihop några minuter. Tillsätt kokosmjölken och Tikka Masalasåsen. Låt allt koka ihop ca 15 minuter. Blanda i tomaterna precis innan servering.

  3. Koka riset enligt instruktionerna på förpackningen.

    Servera kycklinggrytan med ris. Toppa gärna med färska örter.