Ingredienser (4 port)
2x250g tortelloni ricotta/spenat
3 dl grädde
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
100g färsk bladspenat
100g valnötter
Parmesanost
2x250g tortelloni ricotta/spenat
3 dl grädde
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
100g färsk bladspenat
100g valnötter
Parmesanost
Rosta valnötterna i en torr stekpanna. Ta av och hacka grovt.
Finhacka lök och vitlök. Fräs i olja eller smör i en stekpanna med hög kant. Blanda i grädde och spenat. Koka upp och sjud någon minut. Smaka av med salt och peppar.
Koka tortellonin enligt instruktionerna på förpackningen. Häll av och blanda sedan ner i gräddsåsen. Rör runt ordentligt.
Servera tortellonin med gräddsåsen. Toppa med rostade valnötter och färskriven parmesanost.