Ingredienser (4 port)
500g blandfärs
2x400ml vita bönor i tomatsås
400 ml kidneybönor
400g krossade tomater
1 dl chilisås
2 röda paprikor
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
2 tsk paprikapulver
1/2 tsk chilipulver
1 köttbuljongtärning
500g blandfärs
2x400ml vita bönor i tomatsås
400 ml kidneybönor
400g krossade tomater
1 dl chilisås
2 röda paprikor
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
2 tsk paprikapulver
1/2 tsk chilipulver
1 köttbuljongtärning
Hacka gul lök, vitlök och röd paprika i små bitar. Fräs i en stor gryta. Stek samtidigt köttfärsen i en stekpanna. När den är färdig, lägg över i grytan med grönsakerna.
Blanda ner vita bönor, kidneybönor och krossade tomater i grytan. Krydda med chilisås, paprikapulver och blanda även ner en buljongtärning. Låt allt puttra ca 20 minuter på låg värme.
Smaka av med salt, peppar och chilipulver.
Servera med ett gott bröd. Toppa gärna med färsk persilja.