Snabb och enkel kycklingwok

Snabb och enkel kycklingwok

Snabb och enkel kycklingwok

Med kokosmjölk, grönsaker och kyckling gör du snabbt och enkelt en god wokgryta. Toppa gärna med koriander för extra smak!

Ingredienser (4 port)

  • 600g kyckliginnerfilé

  • 600g wokgrönsaker

  • 400g kokosmjölk

  • 1-2 tsk röd currypasta

  • 4 portioner jasminris

Så här gör du (ca 30 min)

  1. Koka riset enligt instruktionerna på förpackningen.

  2. Strimla kycklingfilén. Fräs i olja i en stekpanna med hög kant några minuter tills kycklingen börjar få fin färg. Blanda i wokgrönsakerna och låt allt fräsa någon minut.

  3. Blanda i kokosmjölken och currypastan. Rör om och puttra ihop 5 minuter. Smaka av med salt, peppar och eventuellt mer currypasta.

    Servera kycklingen med wokgrönsaker och ris. Toppa gärna med färsk koriander och cashewnötter.