Snabb & smakrik kycklingwok

Snabb & smakrik kycklingwok

Snabb & smakrik kycklingwok

Laga en busenkel kycklingwok till middag! Med wokgrönsaker från frysen och färdig teriyakisås sparar du tid utan att spara på smaken.

Ingredienser (4 port)

  • 600g kycklinginnerfilé

  • 600g wokgrönsaker

  • 120g woksås teriyaki

  • 300g nudlar

Så här gör du (ca 30 min)

  1. Strimla kycklinginnerfilén. Hetta upp olja i en stekpanna med hög kant, lägg i kycklingen, låt bryna någon minut.

  2. Blanda sedan ner grönsakerna och låt allt bryna någon minut till. Rör i 1/2 flaska av woksåsen och puttra på låg värme ca 20 minuter eller tills kycklingen är klar.

  3. Tillaga nudlarna enligt instruktionerna på förpackningen.

    Servera teriyakikycklingen med grönsaker och nudlar. Toppa gärna med rostade sesamfrö.