Ingredienser (4 port)
400g nötfärs
1 frp tacokryddmix
1 blandsallad
1 röd paprika
2 tomater
1 rödlök
Jalapeños
Gräddfil
Tacosås
400g nötfärs
1 frp tacokryddmix
1 blandsallad
1 röd paprika
2 tomater
1 rödlök
Jalapeños
Gräddfil
Tacosås
Stek färsen i lite olja i en stekpanna. Tillsätt tacokrydda och vatten. Puttra ihop ca 10 minuter.
Strimla rödlök och paprika fint. Finhacka tomaterna.
Värm tacobröden enligt instruktionerna på förpackningen.
Servera tacobåtarna fyllda med kryddig nötfärs, sallad, paprika,tomat och rödlök. Toppa med tacosås, gräddfil och jalapeños.
Tips! Det blir riktigt gott att servera rödlöken picklad som topping. Koka upp 3 dl vatten med 1,5 dl socker och 1 dl ättika. Blanda i fint skivad rödlök och låt stå minst 20 minuter eller tills lagen svalnat.