Variera burgaren med kyckling

Variera burgaren med kyckling

Variera burgaren med kyckling

Variera middagen med krispiga kycklingburgare. Servera med mumsiga briochebröd, en god dressing och rödkålssallad. Mums!

Ingredienser (4 port)

  • 4 kycklingburgare

  • 4 briochebröd

  • 200g rödkål

  • 1 äpple

  • 2 dl crème fraiche

  • 1 dl majonnäs

  • 1 dl mango chutney

  • Sallad

Så här gör du (ca 35 min)

  1. Riv rödkålen fint med en mandolin eller osthyvel. Grovriv äpplet.

  2. Blanda ihop majonnäs och 1 dl crème fraiche med 3 msk mango chutney, smaka av med salt och peppar. Blanda med rödkålen och äpplet.

  3. Stek kycklingburgarna några minuter på varje sida. Rosta brödet lätt i ugnen.

    Servera hamburgerbröden med kycklingburgare, mango chutney, grönsallad och rödkålssallad. Toppa gärna med crème fraiche.