Läskande gott!

Läskande gott!

Läskande gott!

Dessutom förpackat i 100%
återvunnen plast.

I samarbete med Coca-Cola Sverige*

.

.

.

 100 % återvunnen plast

Nu kommer flaskorna av 100 procent återvunnen plast med uppmaning om att panta igen. Som första marknad i världen lanserar Coca-Cola i Sverige PET-flaskor tillverkade av 100 procent återvunnen plast* med etiketter där varumärkena står åt sidan och istället ger plats till uppmaningen att panta igen. Den nya etikettdesignen för den svenska marknaden avser varumärkena Coca-Cola, Fanta, Sprite och Bonaqua och innebär en stor förändring från den internationella standarddesignen. *1 Avser ej flaskans kork och etikett som tillverkas av andra återvinningsbara material som återvinns.

  

Coca-Cola har spelat in reklamfilm där lokala medarbetare har huvudrollen

Med anledning av de nya PET-flaskorna av 100 procent återvunnen plast med världsunika vita etiketter går Coca-Cola i Sverige ut med en bred nationell kampanj för att uppmuntra till att panta. I samband med detta visas också en ny reklamfilm inspelad i den lokala fabriken i Jordbro där medarbetarna har huvudrollen.

 

   

Coca-Cola och Axfood i samarbete för hållbara, självkörande transporter

Coca-Cola European Partners implementerar Einrides autonoma, elektriska transportsystem som en del i arbetet att expandera inom digitaliserad distribution. I samarbete med Axfood är målet att lansera en pilot under 2020 på Coca-Cola European Partners anläggning i Jordbro utanför Stockholm, där Einrides förarlösa fordon introduceras i ett transportflöde mellan respektive företags lager.

*Avsändare: Coca-Cola AB, Dryckesvägen 2C, 13682 Haninge. Varumärkesskydd: LL ”Coca-Cola”, ”Coca-Cola zero sugar”, ”Coca-Cola light”, ”Fanta” and “Sprite” are registered trademarks of the Coca-Cola Company. Copyright-C 2020 The Coca-Cola Company