Festliga priser!

Festliga priser!

Festliga priser!

Nu finns det mycket att fira! Oavsett om du ska fira en studentexamen, skolavslutning eller att sommaren är på ingång, så har vi allt som behövs för en härlig buffé. Till festligt låga priser.

E-handla med listor!

Nu har vi utökat våra tider för hemleverans för dig som bor i Göteborg. Nu kan du även välja att få hem dina varor mellan kl 13-15 och 14-16.

Börja handla

Allmän information

Vi på Willys lever lågpris och brinner för att sälja bra mat till marknadens lägsta priser. Nu söker vi flera engagerade och positiva butiksmedarbetare som vill vara med och ge våra kunder en positiv butiksupplevelse och branschens bästa bemötande. Hos oss är butiken scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum?

Bli en av oss

Alla vi som jobbar på Willys har en sak gemensam: vi vill sälja bra mat riktigt, riktigt billigt. Men det är kombinationen av låga priser, brett sortiment, hög kvalitet och omtanke om människor och miljö som är nyckeln till vår framgång. Nu behöver vi flera butiksmedarbetare till Willys Uppsala Gränby för extra vid behov. Varierande arbetstider, kvällar och helger förekommer.

  • Rätt kvalifikationer
  • Erfarenheter från dagligvaruhandeln
  • Kassavana
  • Kan skriva en text i en punktlista på en jättelång rad. Trots det blir det snyggt när texten radbryts och hamnar på två eller fler rader. 

Det här får du göra

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor.

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet. Vi ser med fördel att du har en gymnasial utbildning.

Mer information

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du vill utvecklas och växa tillsammans med oss ser vi som en självklarhet. Via Axfoodakademien, vår utbildningsenhet, erbjuds du ett antal utbildningar som ger dig förutsättningar att utvecklas i din roll och inom koncernen. Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta butikschef Mats Johansson, telefon: 0761-166301 eller epost: mats.johansson@willys.se. Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, men senast den 16 januari 2018.

Information om bolaget

Willys är Sveriges ledande lågpriskedja inom dagligvaruhandeln. Vår affärsidé är att erbjuda Sveriges billigaste matkasse. Willys koncept bygger också på ett brett sortiment, inte minst inom färskvaror som frukt och grönt. Willys har cirka 200 butiker över hela landet, varav ett fyrtiotal utgörs av våra närbutiker som heter Willys Hemma. Willys omsätter ca 23 miljarder kronor (2015) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista. Läs mer på www.willys.se

Iphone_app.png

Emo testar

hej och hå här testas det flitigt hur vertical banner small ser ut med video

Iphone_app.png
Äntligen break even

Då beskrivs bland annat att Willys e-handel når ”break even” redan i år, att övriga butikskoncept stärker positionen och hur omfattande satsningar.

Iphone_app.png

Axfood håller idag, den 16 december, en kapitalmarknadsdag med start klockan 13.00. Vid kapitalmarknadsdagen presenteras bland annat.

E-handla till företaget!

Samma låga priser som i butik.

E-handla till företaget!

Samma låga priser som i butik.

E-handla
till företaget!

Till varorna

smileysmile :)