INGREDIENSER (4 portioner, ca 20 minuter)
400 g pappardelle eller annan valfri pasta
300 g oxfilé
2 grovt tärnade schalottenlökar
4 st fintärnade vitlöksklyftor
300 g tärnad champinjon
4 msk skivat smör
2 dl vatten
4 msk kalvfond
6 dl grädde
2 dl riven parmesan
2 krukor persilja
20 st cocktailtomater

GÖR SÅ HÄR
Stek oxfilétärningarna i rapsolja på hög värme, i cirka 2 minuter på varje sida, salta. Lyft ur oxfilétärningarna ur pannan och ställ undan. Häll i den skivade svampen och stek i cirka 4 minuter tills de fått lite stekyta.
Gå i med smör, schalottenlök, vitlök och tomaterna, sänk värmen till medel och stek i cirka 1-2 minuter. Gå i med vatten, kalvfonden och grädden, koka upp och låt puttra i cirka 5-7 minuter. Peppra och salta. Koka samtidigt pastan. När grädden tjocknat något, gå i med pastan och lite av pastavattnet.
Riv ner osten, gå ner med oxfilén och slunga ihop med lite persilja. Servera direkt!