Gratinerad fläskytterfilé

Gott med gratinerat

 Ge fläskytterfilén ett lyft genom att gratinera den med mozzarella och tomat. Prova färdiga potatisbullar till så sparar du både tid och ger rätten en ny touch.

 

INGREDIENSER (4 pers)

800g fläskytterfilé
800g potatisbullar
125g mozzarella
200g småtomater

 

TILLAGNING (45 min)

1. Sätt ugnen på 225 grader. Putsa fläskytterfilén. Salta och peppra runt om. Bryn i smör runt om. Lägg över i en smord ugnsform och stek i ugnen ca 15 minuter.
2. Skiva mozzarellan och halvera småtomaterna. Ta ut köttet och skär i skivor. Lägg tillbaka köttet i formen. Sprid ut småtomaterna runt köttet och toppa med osten. Gratinera ca 10 minuter.
3. Tillaga potatisen enligt instruktionerna på förpackningen.

Servera den mozzarellagratinerade fläskytterfilén med potatisbullar. Toppa gärna med färsk basilika.