Helgkassar!

Helgkassar!

Helgkassar!

Här har vi samlat härliga Äh, nu tar vi helg-kassar du kan köpa hem till helgen, utvalda av ett gäng välkända ansikten.
puff_anja_helgkasse_2023_600x400.jpg

Anja Pärsons helgkasse

Alpinskidåkaren och norrlänningen Anja Pärson har plockat ihop en härlig helgkasse med godsaker till en italiensk buffé för hela familjen. Äh, nu tar vi helg!

Till Anjas helgkasse
puff_carl_helgkasse_2023_600x400.jpg

Carl Démans helgkasse

Ta helg som en göteborgare! Komikern Carl Déman har samlat sina godaste favoriter i sin helgkasse. Vad sägs om räkor, Västkustchips och glassbåtar? Bara gott!

Till Carls helgkasse
puff_carolina_helgkasse_2023_600x400.jpg

Carolina Gynnings helgkasse

Ta helg som en skåning! Konstnären Carolina Gynning har plockat ihop en härlig helgkasse som passar hela familjen, med massor av gott till en delibricka. Mums!

Till Carolinas helgkasse
puff_kodjo_helgkasse_2023_600x400.jpg

Kodjo Akolors helgkasse

Ta helg som en stockholmare! Komikern Kodjo Akolor har satt ihop en helgkasse med blandade favoriter som pizza, högrev och snacks. Äh, nu tar vi helg!

Till Kodjos helgkasse
puff_dragomir_helgkasse_2023_600x400.jpg

Dragomir Mrsics helgkasse

Äh, nu tar vi helg! Skådespelaren Dragomir Mrsic har plockat ihop sina bästa helgfavoriter till sin helgkasse. Ta helg som en TV-skurk du med!

Till Dragomirs helgkasse
puff_jason_helgkasse_2023_600x400.jpg

Jason Diakités helgkasse

Ta helg som en skåning! Artisten Jason "Timbuktu'" Diakité har plockat ihop allt gott han vill ha till helgen, som lammkebab, popcorn och ginger beer.

Till Jasons helgkasse
puff_rickard_helgkasse_2023_600x400.jpg

Rickard Söderbergs helgkasse

Ta helg som en operasångare! Rickard Söderberg älskar tacos och har samlat alla sina favoriter för tacokvällen i sin härliga helgkasse. Mums!

Till Rickards helgkasse
puff_keyyo_helgkasse_2023_600x400.jpg

Keyyos helgkasse

Ta helg som en programledare! Kristina "Keyyo" Petrushina har proppat en helgkasse full med alla sina favoriter, som pasta, salsiccia, glass och färska bär.

Till Keyyos helgkasse
puff_alex_helgkasse_2023_600x400.jpg

Alex Schulmans helgkasse

Ta helg som en författare! Alex Schulman har plockat ihop sina godaste favoriter i sin helgkasse. Ta helg med fint kött, goda charkisar och dillchips med dilldipp!

Till Alex helgkasse
Red_yta_phillipecohen_helgkasse_höst2022_600x400.jpg

Phillipe Cohens helgkasse

Med inspiration från sin restaurang Ted har krögaren Phillipe Cohen har satt ihop en riktigt härlig brunchkasse, full med helgmat till vardagspriser!

Till Phillipes helgkasse
MarianneMörck_helgkasse_2022_600x400.jpg

Marianne Mörcks helgkasse

Skådespelerskan Marianne Mörck har fyllt sin festliga helgkasse med massor av godsaker. Allt från entrecôte och cider till lufttorkad salami och choklad. Mums!

Till Mariannes kasse
puff_dantezia_helgkasse_höst2022_600x400.jpg

Dante Zias helgkasse

I kocken Dante Zias helgkasse hittar du massor av italienska smaker som förgyller såväl helg som vardag. Bland annat gnocchi, färsk salvia och gorgonzola.

Till Dantes helgkasse
Danielnorberg_helgkasse_2022_600x400.jpg

Daniel Norbergs helgkasse

I komikern Daniel Norbergs helgkasse finns massor av gott till fishtacos och mer helgmys. Som krispiga fish sticks, chilimayo, picklad rödlök och lyxig glass.

Till Daniels helgkasse
helgkasse_camillahamid_tårta_puff.jpg

Camilla Hamids sommartårta

Sätt guldkant på både vardag och helg med Camilla Hamids sommartårta! Den innehåller både sötsyrlig rabarberkompott, len vaniljkräm och säsongens bär.

Till Camillas sommartårta
Red_yta_siribarje_helgkasse_höst2022_600x400.jpg

Siri Barjes helgkasse

Med kocken Siri Barjes helgkasse kan du duka upp för en härlig helgkänsla! Njut av en stor delibricka med godsaker, ädelostkräm och kronärtskocksdipp.

Till Siris helgkasse
zeinamourtada_helgkasse_puff.jpg

Zeina Mourtadas meze

Duka fram massor av gott till helgen! Zeina Mourtada gör festlig meze där kebabspett, bulgursallad, goda röror och annat gott delar buffébord.

Till Zeinas meze
helgkasse_phillipecohen_entrecote_puff.jpg

Phillipe Cohens entrecôte med zhug

Entrecôte toppad med grön chilikräm serveras med hängd yoghurt och smashad potatis när krögaren Phillipe Cohen väljer ut godsaker till sin helgkasse.

Till Phillipes entrecôte
filippoon_helgkasse_puff.jpg

Filip Poons krämiga oxfilépasta

Äh, nu tar vi helg! Med svensk oxfilé, färska kryddor och bred pappardelle skapar mästerkocken Filip Poons krämiga pastarätt en härlig helgkänsla på tallriken.

Till Filips oxfilépasta
helgkasse_foodgeekz_puff.jpg

Foodgeekz trerättersmiddag

Med Foodgeekz helgkasse får du tre rätter i en kasse! Vem tackar nej till svamp- och halloumitoast, vegopasta och smulpaj med svenska äpplen? Inte vi!

Till Foodgeekz trerätters
helgkasse_gabrieljonsson_puff.jpg

Gabriel Jonssons grillade ryggbiff

Tänd grillen, nu tar vi helg! Gabriel Jonsson bjuder på sin favoriträtt där den grillade ryggbiffen delar tallrik med klyftpotatis, tomatsallad och hemslungad bea.

Till Gabriels grillmiddag
siribarje_helgkasse_puff.jpg

Siri Barjes grillade trerätters

Testa Siri Barjes gröna grillade trerättersmiddag! I helgkassen ingår en härlig delibricka, grönsaker och halloumi att grilla samt nektariner till dessert!

Till Siris grillade trerätters
helgkasse_sofiawood_puff.jpg

Sofia Woods snabba pasta

Pasta med härliga smaker av brynt smör, kammussla och karamelliserad citron. Hur gott?! Gör som vi och ta helg med Sofia Woods Äh, nu tar vi helg-kasse!

Till Sofias pasta
helgkasse_jenniewalldén_puff.jpg

Jennie Walldéns heta udon

Med Jennie Walldéns helgkasse kan du laga hennes heta udonnudlar som toppas med koreansk ryggbiff och rostad broccoli. Gott både till fest och vardags!

Till Jennies udon
helgkasse_nichlasniemi_puff.jpg

Nichlas Niemis flankstek

Niclas Niemi öser den här flanksteken hela vägen in i helgkänslan och serverar BBQ-rostad potatis och tomatsallad till. Spana in Nichlas helgkasse här!

Till Nichlas flankstek
helgkasse_filippoon_puff.jpg

Filip Poons poké bowl

Varför njuta av en härlig poké bowl med massor av godsaker bara på helgen? Med Filip Poons Äh, nu tar vi helg-kasse kan du ta helg när det passar dig. Smaskigt!

Till Filips poké bowl
helgkasse_gottigheter_puff.jpg

Gottigheters gnocchi

Jennifer (Gottigheter) har valt ut sina favoriter hos oss och satt ihop en helgkasse med salviastekt gnocchi på chévrekräm och goda tilltugg. Mums!

Till Gottigheters gnocchi
helgkasse_fridalund_puff.jpg

Frida Lunds shrimp rolls

Frida Lund älskar att ta helg! För att få den där härliga helgkänslan gör hon goda shrimp rolls i brioche, som du enkelt kan klicka hem och laga själv.

Till Fridas shrimp rolls
helgkasse_siri_puff_1.jpg

Siris helgkasse

Siri har valt ut flera godbitar till sin helgkasse som bildar en härlig trerättersmiddag. Vad sägs om vegochark, gnocchi med ragú och smördegsrutor?

Till Siris helgkasse
helgkasse_petter_puff.jpg

Petters helgkasse

Med Petters Äh, nu tar vi helg-kasse kan du laga flera av hans favoriträtter; potatispizza, kronärtskocka och svensk entrecôte med egengjord bea. Gott!

Till Petters helgkasse
helgkasse_camillahamid_puff.jpg

Camilla Hamids chokladfondant

Äh, nu tar vi dessert! Med Camilla Hamids recept kan du laga en riktigt lyxig chokladfondant med kolagömma, glass och färska bär.

Till Camillas chokladfondant