Svamp- och halloumitoast
INGREDIENSER
1 st röd lök
300 g champinjoner
1 st vitlöksklyfta
Ett knippe färsk basilika
1 st paket halloumi
2 st skivor surdegsbröd
2 tsk salt
3 tsk svartpeppar
Olivolja för stekning
3 msk balsamvinäger
15 st körsbärstomater
200 g riven parmesan
GÖR SÅ HÄR
Rensa champinjoner. Skär upp röd lök och vitlök. Stek upp röd lök, vitlök och färsk basilika i olivolja.
Skär upp halloumi i små bitar och stek upp i en separat panna eller för sig när löken är klar. Tillsätt champinjoner med löken och låt det få ordentligt med färg. Tillsätt körsbärstomater och balsamvinäger.
Låt det puttra på tills allting har fått ordentligt med färg. Krydda med salt och peppar.
Skär upp surdegsbröd och rosta. Lägg sedan upp halloumiröran på din toast och toppa med riven parmesan och lite färsk basilika. Servera & njut!
Se mer på Foodgeekzs instagramkonto: @foodgeekz.se