I samband med covid-19

En tryggare handling
Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer för att minska smittspridning i butikerna. Därför påminner vi om att hålla avstånd genom t ex skyltar och golvdekaler på flera ställen i butiken och vi har rutiner för att ta in färre kunder åt gången om det riskerar att bli för trångt. Vi vill tacka alla er som tänker på att hålla avstånd när ni besöker våra butiker. Tillsammans kan vi alla göra en trygg handling!

Handla med mindre risk för trängsel
Som alternativ till vanliga kassor erbjuder många av våra butiker självscanning eller snabbkassor, där det kan vara lättare att hålla avstånd till andra kunder. På de flesta orter där vi finns erbjuder vi också e-handel, där du kan hämta dina färdigpackade matkassar i våra automatiska och obemannade Hämta-stationer. Handla även gärna under tider då det är färre kunder i butiken. I de flesta butiker är det ofta färre kunder under tidig morgon och senare på kvällen. Du hittar din butiks öppettider här

Rutiner för hygien och rengöring
Vi säljer mat och är därför alltid väldigt noga med god livsmedelshygien. I våra hygien- och städrutiner ingår t ex rengöring av självscanningshandtag, handtag på kundkorgar och kundvagnar, kortterminal, brödtänger och skopor flera gånger om dagen. Vi har behållare med handsprit vid entrén, så att du kan sprita dina händer och vi tillhandahåller också papper, så att du själv kan torka av kundvagn eller kundkorg en extra gång om du vill. Vi har även monterat plexiglas och avdelare i våra kassor och förbutiker.

Var rädd om dig och om våra medarbetare
Vi är rädda om våra medarbetare, och om dig! Vår personal går inte till jobbet när de har sjukdomssymtom och vi hoppas att du kan låta någon annan handla till dig om du är sjuk. Vi är tacksamma för att du håller avstånd till andra kunder och till våra medarbetare både i butiken och i kassakön. 

Testa vår e-handel!
Du vet väl att du i många av våra butiker kan handla din mat på nätet och sedan smidigt hämta upp den i Hämtastationen som finns vid butiken, eller få den hemlevererad? Har du aldrig e-handlat förr och vill ha hjälp att komma igång? Vi har tagit fram en guide som steg för steg visar hur du handlar på willys.se.

Ta hand om dig och handla lugnt! 

willys_puff_info_600x400_4.jpg

I samband med corona

Här hittar du de vanligaste frågorna och svaren på grund av den pågående situationen.

Till FAQ:n
Guide_e-handel.jpg

E-handla på willys.se

Här hittar du en guide till vår e-handel, steg för steg hur du e-handlar på willys.se.

Till guiden
bricka_tryggare_handling_corona.jpg

En trygg affär för alla.

I dessa tider gör vi extra insatser för att du som kund ska kunna handla säkert hos oss.