Våra låga priser även på nätet

Att handla bra och hållbar mat ska vara enkelt och prisvärt. Därför finns vi och våra tusentals varor på nätet. Till samma låga priser som i våra vanliga butiker. 

Priserna du ser på willys.se är alltid samma som i våra butiker. Vi tycker helt enkelt att du ska kunna handla hos oss på det sätt som passar dig, utan att oroa dig för att betala mer än nödvändigt. Därför kostar varenda vara i vår e-handel precis lika lite som i butikshyllan.

När du handlat klart tar vi vid och plockar noggrant ihop varorna åt dig. Och antingen kan du hämta matkassarna på någon av våra fiffiga Hämta-stationer eller så kan du få de hemkörda beroende på vart i landet du bor. För de tjänsterna tar vi betalt. En fast summa som är densamma oavsett hur mycket du handlar. På det sättet vet du alltid precis vad du betalar för och vad det kostar. Enkelt, tydligt och ärligt. Det tycker vi är den schysstaste prissättningen.

Billigaste matkassen i flera pristester!
Varje dag, året runt jobbar vi stenhårt för att kunna hålla så låga priser som möjligt på hela vårt sortiment. Hos oss ska du alltid hitta bra mat till låga priser, varje dag. Därför är det kanske inte så konstigt att vi ofta kommer väl ut i olika prisundersökningar.

Matpriskollen har gjort en stor prisundersökning och då jämfört priset på olika matkassar, anpassade efter barnfamiljen, singelhushållet eller pensionären. Willys matkasse blev den billigaste i alla de fyra utvalda städerna Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Läs mer på Matpriskollen.

Nu har vi gjort det igen! Denna gång i Bromma, där Matpriskollen jämförde ordinarie pris på flera tusentals varor som kunde handlas på nätet hos de stora matkedjorna i området. Prisundersökningen genomfördes under vecka 12 2021 och visade att det är billigast att handla och hämta upp sin mat hos Willys, även om man räknar med plockavgiften som tillkommer vid beställning. Här finns prisundersökningen från Matpriskollen.

Fler prisundersökningar: