Våra låga priser även på nätet

Att handla bra och hållbar mat ska vara enkelt och prisvärt. Därför finns vi och våra tusentals varor på nätet. Till samma låga priser som i våra vanliga butiker. 

Priserna du ser på willys.se är alltid samma som i våra butiker. Vi tycker helt enkelt att du ska kunna handla hos oss på det sätt som passar dig, utan att oroa dig för att betala mer än nödvändigt. Därför kostar varenda vara i vår e-handel precis lika lite som i butikshyllan.

När du handlat klart tar vi vid och plockar noggrant ihop varorna åt dig. Och antingen kan du hämta matkassarna på någon av våra fiffiga Hämta-stationer eller så kan du få de hemkörda beroende på vart i landet du bor. För de tjänsterna tar vi betalt. En fast summa som är densamma oavsett hur mycket du handlar. På det sättet vet du alltid precis vad du betalar för och vad det kostar. Enkelt, tydligt och ÃĪrligt. Det tycker vi är den schysstaste prissättningen.

Billigaste matkassen i flera pristester!
Varje dag, året runt jobbar vi stenhårt för att kunna hålla så låga priser som möjligt på hela vårt sortiment. Hos oss ska du alltid hitta bra mat till låga priser, varje dag. Därför är det kanske inte så konstigt att vi ofta kommer väl ut i olika prisundersökningar. Som nu senast, när vi kom etta i tre olika prisundersökningar med billigaste matkassen på nätet. Prisundersökningarna jämförde matpriser på nätet hos flera olika aktörer och publicerades hos Aftonbladet och GT vecka 49, 2020. Även DN’s stora prisjämförelse utmärkte Willys matkasse på nätet som billigast med citatet ”Willys sticker ut med den klart billigaste julmatskassen”. Läs hela artikeln i DN här, publicerad 11 dec 2020, och prisundersökningen från Matpriskollen här

Även Matpriskollen har jämfört priset på olika matkassar, anpassade efter barnfamiljen, singelhushållet eller pensionären. Willys matkasse blev den billigaste i alla de fyra utvalda städerna Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Läs mer på Matpriskollen.