Våra låga priser även på nätet

Att handla bra och hållbar mat ska vara enkelt och prisvärt. Därför finns vi och våra tusentals varor på nätet. Till samma låga priser som i våra vanliga butiker. 

Priserna du ser på willys.se är alltid samma som i våra butiker. Vi tycker helt enkelt att du ska kunna handla hos oss på det sätt som passar dig, utan att oroa dig för att betala mer än nödvändigt. Därför kostar varenda vara i vår e-handel precis lika lite som i butikshyllan.

När du handlat klart tar vi vid och plockar noggrant ihop varorna åt dig. Och om du vill kan vi också erbjuda leverans. För de tjänsterna tar vi betalt. En fast summa som är densamma oavsett hur mycket du handlar. För dig som företag är plockavgiften 69 kr och kostnaden för leverans 129 kr. På det sättet vet du alltid precis vad du betalar för och vad det kostar. Enkelt, tydligt och ärligt!

Istället för att ha ett högre pris på varorna och bjuda på frakten visar vi dig alla kostnader. Och låter dig välja vad som passar dig bäst. Att svänga förbi butiken för att plocka upp dina färdigpackade kassar till ett lite lägre pris eller att handla så bekvämt det bara går och få varorna hem till dörren. Det tycker vi är den schysstaste prissättningen.

Första pris i lägsta pris
Att välja willys.se när du handlar på nätet lönar sig! Vi har flera gånger tagit hem segern när Matpriskollen och Testfakta har jämfört totalpriset, inklusive frakt hos nätbutiker runtom i landet. I undersökningarna kan du bland annat se vilka besparingar man kan göra på ett helt år genom att välja rätt butik på nätet. Det tycker vi är ett schysst bevis på att våra priser håller måttet!