Hållbarhet

Hållbarhet

Hållbarhet

För oss går låga priser och hållbarhet hand i hand. När vi hushåller med våra resurser tar vi ansvar för miljön och vår omvärld, samtidigt som vi sparar pengar som vi kan investera i låga priser.
ettansvarsfulltsortiment_600x400.jpg

Ett ansvarsfullt sortiment

I vårt sortiment hittar du gott om ekologiska och miljömärkta varor. Däremot har vi valt bort en hel del varor som inte är så snälla mot miljön.

Läs mer
gronabutiker_puff_600x400.jpg

Gröna butiker,
röda priser

Ju grönare våra butiker är, desto rödare priser kan vi hålla. Därför jobbar vi stenhårt med energieffektivisering och källsortering.

Läs mer
svinnsmart_puff_600x400.jpg

Minskat matsvinn
med Svinnsmart

Varje dag slängs mat för tusentals kronor i svenska matbutiker. Även i våra. Det känns inte bra i magen. Därför har vi lanserat Svinnsmart.

Läs mer
bramiljoval_puff_600x400.jpg

Bra Miljöval

Vi är stolta över att alla våra butiker lever upp till villkoren för Naturskyddsföreningens tuffa miljömärkning Bra Miljöval.

Läs mer
samhallsengagemang_puff_600x400.jpg

Samhällsengagemang

Vi samarbetar med och stöttar lokala hjälporganisationer i arbetet för att hjälpa människor som lever i social och ekonomisk utsatthet.

Läs mer
hallbarhet_medarbetare_puff_600x400.jpg

Medarbetare

Våra ca 8000 medarbetare bidrar varje dag till en bättre upplevelse för våra kunder, och till att fler kan handla bra och hållbar mat.

Läs mer