Hållbarhet

Hållbarhet

Hållbarhet

För oss går låga priser och hållbarhet hand i hand. När vi hushåller med våra resurser tar vi ansvar för miljön och vår omvärld, samtidigt som vi sparar pengar som vi kan investera i låga priser.
Hallbarhet_Plastforbrukning.jpg

Plastbantning

Vi vill bidra till att minska förbrukningen av plast. Nu finns fler alternativ till dig som vill bära hem maten i pappers- eller flergångspåsar!

Läs mer
Hallbarhet_Svinnsmart.png

Svinnsmart

Varje dag slängs mat för tusentals kronor i svenska matbutiker. Även i våra. Det känns inte bra i magen. Därför har vi lanserat Svinnsmart.

Läs mer
Hallbarhet_BraMiljoval.jpg

Ett Bra Miljöval

Vi är stolta över att alla våra butiker lever upp till villkoren för Naturskyddsföreningens tuffa miljömärkning Bra Miljöval.

Läs mer
gronabutiker_puff_600x400.jpg

Gröna butiker,
röda priser

Ju grönare våra butiker är, desto rödare priser kan vi hålla. Därför jobbar vi stenhårt med energieffektivisering och källsortering.

Läs mer
Hallbarhet_RaddaBarnen.png

Stödjer Rädda Barnens arbete

Som en av Rädda Barnens huvudsponsorer vill vi bidra till att stärka barns rättigheter och möjligheter i Sverige och världen.

Läs mer
ettansvarsfulltsortiment_600x400.jpg

Ett ansvarsfullt sortiment

I vårt sortiment hittar du gott om ekologiska och miljömärkta varor. Däremot har vi valt bort en hel del varor som inte är så snälla mot miljön.

Läs mer