INGREDIENSER 

2 ägg
Neutral olja (raps)
1 msk dijonsenap
Ett par droppar vitvinsvinäger
Salt
Peppar
1 kg frysta räkor med skal
4 msk stenbitsrom
1/2-1 paket persilja 
1 rödlök
Citron för garnityr 
4 skivor brioche franska

GÖR SÅ HÄR

1. Ta ut räkorna i frysen och tina upp dem i en form. 

2. Gör en majonnäs genom att tillsätta äggulor, vinäger, senap, lite vatten och salt i en skål eller bunke.

3. Tillsätt rapsoljan i en tunn stråle medan du konstant vispar antingen med en elvisp, handvisp eller stavmixer.

4. Skala och grovhacka räkorna innan de läggs i en skål. Tillsätt finhackad rödlök och persilja, pressad citron och dijonsenap. Tillsätt salt och svartpeppar efter eget tycke och smak.

5. Stansa brioche-rostbrödet med hjälp av ett glas eller en annan rund form. Stek sedan gyllene och frasig i rapsolja och smör. 

6. Lägg upp brödet på tallriken du önskar att servera på, toppa med räkröran och en rejäl sked stenbitsrom. Tillsätt svartpeppar och toppa sedan med finhackad persilja. Servera med en fint skuren citronbit vid sidan.

Se mer på Phillipe Cohens instagramkonto: @flippcohen