Vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse

Vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse

Vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse

Hos oss hittar du alltid bra mat till marknadens lägsta priser.

Det senaste året har kantats av prisökningar inom flera olika områden som en direkt effekt av inflationen. Matprisökningarna är en del av det, vilket har påverkat de allra flestas vardag. Och vi förstår att det känns.

På Willys jobbar vi stenhårt för att se till att vi har de lägsta priserna på hela matkassen. För det som betyder något är inte att man sänker eller har lågt pris på några utvalda varor. Hela sortimentet, alla tusentals varor, behöver ha rätt pris för att man ska vara säker på att matkassen är den billigaste, oavsett vad man väljer att stoppa i den.

Det är därför vi jobbar varje dag, år efter år, för att se till att vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse, just är Sveriges billigaste matkasse. Vi sänker priser så fort det bara går och gör det som krävs för att vi ska leva upp till vårt löfte. Det är så vi jobbar hela tiden med Sveriges billigaste matkasse. Inte minst nu.

puff_sverigesbilligastematkasse_2023_600x400.jpg

Bra mat för alla.

I över 40 år har vi drivits av en och samma idé. Att bra mat inte ska behöva kosta mer än nödvändigt. Hos oss hittar du alltid bra mat till marknadens lägsta priser.

Läs om vår affärsidé
våraffärside_förstapris_2022.jpg

Första pris i lägsta pris.

I ovanliga tider är det skönt med vanliga nyheter. Oavsett var du är och vad du äter, hittar du den billigaste matkassen hos oss. Precis som det ska vara.

Till prisundersökningarna
matpriskollen_puff_hamta.jpg

Samma priser online som i butik.

Det ska vara enkelt och prisvärt att handla bra och hållbar mat. Därför finns våra tusentals varor på nätet. Till samma priser som i butik.

Läs om vår e-handel