Scan&Go

Scan&Go

Scan&Go

Det smidigaste sättet att handla finns i din hand. Nu kan du prova Scan&Go i flera av våra butiker. Scanna dina varor i mobilen, betala med kort, Klarna eller Swish!

Handla och betala med mobilen

Bli en sådan som går före i kön! Nu kan du handla med Scan&Go i flera av våra Willys-butiker runt om i Sverige. Håll utkik i din butik nästa gång du är där! Det är ett snabbt och enkelt sätt att handla på, genom att scanna och betala dina varor direkt i mobilen med ditt betalkort, Klarna eller Swish. Du får dessutom automatiskt tillgång till alla dina Willys Plus-erbjudanden och värdecheckar. Smidigt!

Kom igång!

Ladda ner Willys-appen här:
Download on the App Store  Ladda ned på Google Play

Så här enkelt fungerar Scan&Go

1. Appen: Ladda ner och öppna Willys-appen när du kommer till butiken. Scanna QR-koden i butiksentrén för att börja handla.

2. Scanna varor: Rikta kameran på mobilen mot streckkoden på varorna.

3. Betala: Slipp kassakön. Betala direkt i mobilen med betalkort, Klarna eller Swish.

4. Utpassering: Läs av streckkoden i appen vid utcheckningen för att öppna grinden.

Tips och tricks

Att scanna omärkta varor
Viktvaror som t.ex. frukt och grönt väger du själv på någon av vågarna. Tryck på varans symbol/text på skärmen och scanna sedan etiketten som skrivs ut och sätt därefter etiketten på påsen. Omärkta varor t.ex. bröd bakat i butiken, flak med läsk eller frukt och grönt som säljs med styckpris, scannar du på streckkoden som finns på etiketten på hyllan.

Kom ihåg!
Om du har varor för samma pris, säkerställ att du scannar alla streckkoder för att det ska bli rätt vid en eventuell avstämning.

Avstämning
Av ömsesidiga säkerhetsskäl använder vi oss av slumpmässiga avstämningar. Det innebär att kassören scannar alla eller några av varorna en extra gång.

Vill du avbryta Scan&Go och betala i någon av våra andra kassor istället? Kontakta butikspersonalen så hjälper de dig!

Tips! Koppla upp dig mot Willys Guest WiFi för att få bästa upplevelsen.

Välkommen att testa Willys Scan&Go!