


INGREDIENSER
3 morötter
4 stjälkar bladselleri
2 huvuden gemsallad
1/2 gurka
1 burk kronärtskockskräm
1 burk svamptapenade
1 burk bruschetta
1 burk inlagda lökar
1 burk inlagda vitlöksklyftor
1 burk oliver
1 förpackning grissini
Krämig bönröra med tryffel:
1 paket cannelinibönor, välsköljda
1 vitlöksklyfta
4 msk olivolja
1 tsk pressad citron
2 msk crème fraîche
Några droppar tryffelolja
GÖR SÅ HÄR
Mixa alla ingredienser till bönröran, förutom crème fraîche och tryffelolja, med en valfri mixer, exempelvis stavmixer. Vänd ned crème fraîche med sked. Lägg i en fin skål och droppa över tryffelolja.
Skala morot. Skölj gemsallad. Skär morot, stjälkselleri, gurka i stavar. Lägg på ett fat ihop med grissini.
Lägg rörorna och de inlagda godsakerna i skålar. Ställ allt på en skärbräda och ät ståendes!
Se mer på Siri Barjes instagramkonto: @siribarje