Utvecklas hos oss

Vi vill vara en bra arbetsplats, där man trivs och känner att man som medarbetare har stora möjligheter att utvecklas. Därför har vi satt upp höga mål för att som arbetsgivare kunna erbjuda just det, både för våra nuvarande och framtida medarbetare.

Vår viktigaste tillgång
Vi har mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder. I våra två butikskoncept Willys och Willys Hemma, samt på vårt supportkontor i Göteborg, jobbar totalt över 8000 medarbetare. Willys är ett företag i ständig rörelse, där det alltid är nya, spännande saker på gång. Och vi växer hela tiden! När vi öppnar fler butiker anställer vi ännu fler medarbetare, vilket öppnar upp för nya möjligheter för dig som vill testa på nya roller och platser, vilket vi verkligen uppmuntrar till.

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång, och att man trivs, är engagerad och stolt över att jobba på Willys är en förutsättning för vår framgång. Därför har vi satt upp flera mål som vi ständigt arbetar mot för att uppnå och bibehålla:

  • Minst 95% frisknärvaro.
  • Minst 60/40% könsfördelning på ledande positioner.
  • Minst 75% ledare som rekryteras internt.
  • Minst 20% ledare med internationell bakgrund.

Många möjligheter till utveckling
Om du jobbar på Willys har du många möjligheter till personlig utveckling! Om du exempelvis jobbar i butik kan du söka till vårt trainee-program för blivande butikschefer. Vi jobbar dessutom mycket med ersättarplanering och att matcha våra nuvarande medarbetare mot ledande positioner. Vårt mål är att minst 75% av våra ledare ska rekryteras internt, ett mål som vi redan uppfyller med råge.

Willys ingår i Axfood, som är en av Nordens ledande dagligvaruföretag. Förutom Willys och Willys Hemma ingår bolag som Hemköp, mat.se och Dagab i koncernen. Tack vare att vi ingår i Axfoodkoncernen kan vi även erbjuda våra medarbetare utbildningar inom Axfoodakademien, riktade till olika roller inom butik, lager och kontor. Det kan till exempel vara utbildningar och kurser inom varuflöde, produktkunskap och hur man driver butik.