Våra värderingar

Det finns en hel del som inte skiljer oss åt från våra konkurrenter. Vi har ungefär samma inköpspriser, samma löner och samma lokalkostnader. Nej, det som skiljer oss åt är det som sitter i människorna. Vår unika kultur, vårt DNA. Att allt vi gör ska leda till Sveriges billigaste matkasse med bra mat för alla. Därför är vi inte som alla andra. Vi jobbar alla tydligt mot samma mål, drar åt samma håll. Därför har vi fem kärnvärden som förklarar vilka vi är och hur vi beter oss. Och där kommer även du in i bilden. För vi gör det här tillsammans, det är alla vi som jobbar på Willys som gör att fler kan äta det de vill varje dag. Och det är inte så lite det.

Vi utmanar

Genom att sätta höga mål och utmana det invanda kan vi skapa långsiktigt värde för oss och för våra kunder. För att leva upp till vår vision går vi vår egen väg, tar smarta risker och satsar på det vi tror kan göra oss starkare - vare sig det är små förbättringar i vår vardag, eller stora förändringar för vår omvärld.

 

Butiken är vår scen

Kundens upplevelse avgör vår framtid och därför måste vi alla skapa en bra kundupplevelse - i varje möte och varje kanal. Vi sätter alltid kunden först oavsett vår roll eller funktion inom bolaget. Vi lyssnar på våra kunder för att utveckla en bättre affär.

 

Vi är starkare tillsammans

Helheten bygger vår verksamhet och för att nå våra mål måste vi jobba tillsammans. Du är viktig och våra olikheter behövs för att forma ett starkare lag. Gemensamt når vi resultat som gagnar våra kunder.

 

Vi har koll

Det är i detaljerna vi ser helheten som hjälper oss att skapa en bättre affär. För att prioritera rätt och göra smarta ekonomiska val tänker vi på konsekvenserna för kunden när vi fattar beslut. Då blir det enkelt.

 

Varje krona räknas

Att sälja bra mat till låga priser är inte enkelt. Den stora skillnaden ligger nämligen i de små detaljerna. I vårt outtröttliga arbete för att förbättra, förenkla och tänka lite smartare. För att sälja några extra varor eller spara några extra kronor. Det är vi som tillsammans skapar låga priser och kämpar för allas rätt till bra mat.