INGREDIENSER (För 4 personer)

4 st sprödbakade torskfiléer från en påse svinnsmarta Fula Fiskar (eller annan panerad fisk, exempelvis Garants sprödbakade torskfiléer)
Olja till stekning 

Tomatsalsa: 
150 g tomat 
1 röd chili 
2 salladslökar 
1 kruka koriander 
1 lime 
Salt 

Dressing: 
0,5 dl gräddfil 
0,5 dl majonnäs 
2 msk sriracha 

Servering: 
Tortillabröd 
Salladsblad 

GÖR SÅ HÄR

Hacka tomat, chili, salladslök och koriander. Lägg i en skål, pressa lime över, smaksätt med salt och blanda.

Blanda ihop alla ingredienser till dressingen.

Stek Fula Fiskar ca 5 min på varje sida.

Montera ihop din fisktacos och njut! 

Läs gärna mer om vårt svinnsmarta klipp Fula Fiskar här!