HemJobba hos ossJobba på Willys

En plats att trivas på

Vi är alla olika. Och det är härligt! Hos oss är alla välkomna, men det är inte alla som passar att jobba på Willys. Vi är en arbetsplats där man växer.

För att kunna växa krävs det att du har driv, rätt inställning och en vilja att utvecklas. För oss är det viktigare än erfarenhet och utbildning.

Hos oss får du jobba ihop med ett helt team av sköna personligheter med olika bakgrunder, ursprung, kunskaper och perspektiv. Vi tror verkligen på att en bra blandning av medarbetare ger ett bättre resultat. Gemensamt är att vi gillar mat, människor och försäljning. För oss spelar det ingen roll om du är vegan eller köttfantast, äter tacos en fredag eller en tisdag. Det fina med dig är att du är du. Och det är just det vi letar efter när vi anställer nya medarbetare.

En schysst arbetsgivare
Att våra medarbetare trivs, är engagerade och stolta över att jobba på Willys är en förutsättning för vår framgång. Vi vill vara en bra arbetsgivare, både för våra nuvarande och framtida medarbetare. Genom att bland annat kontinuerligt genomföra medarbetarundersökningar så följer vi upp vad våra medarbetare tycker och jobbar ständigt på att bli en ännu bättre arbetsgivare, som kan erbjuda så bra arbetsplatser som möjligt.

Fler bra grejer med att jobba hos oss:

  • Lön: Vi har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund med försäkringar och pensionsavsättningar. När du jobbar i butik utgår du från en grundlön som utökas med OB-tillägg när du arbetar tidiga morgnar, kvällar och helger. Självklart ingår du i lönerevisionen varje år.
  • Förmåner: Efter en viss tids anställning får du tillgång till olika förmåner så som personalrabatt i Axfoods butikskedjor, friskvårdsbidrag, föräldratillägg när du är på föräldraledighet, personalerbjudanden som exempelvis glasögon samt enklare förfriskningar i personalrummet.
  • Utbildning: För oss är utveckling viktigt och via Axfoodakademien har vi en rad olika internutbildningar för att vidareutveckla dig. Vi jobbar dessutom mycket med att utvecklas i vardagen via andra roliga initiativ, som exempelvis Gilla Willys-övningar.

Vårt jobb har vunnit priser
Det går bra för Willys och vi växer så det knakar. Det syns inte minst på alla nya butiker vi öppnar och på alla nya kunder som handlar hos oss. Det syns också på att andra uppmärksammar vårt jobb:

  • Årets varumärkesresa 2024, Marknadsföreningen
  • Högst anseende i branschen 2024, Verian Group
  • Årets e-handlare 2024, Dagligvarugalan
  • Årets retailföretag 2023, Market Awards