Det här är Willys!

Det här är Willys!

Det här är Willys!

Vi tycker att bra mat inte ska behöva kosta mer än nödvändigt. Genom vår affärsidé, Sveriges billigaste matkasse, bidrar vi till att fler kan äta det de vill. Bra mat för alla, helt enkelt!
varhistoria_verticalpuff.jpg

Vår historia

Det som började med en liten matbutik på Hisingen har idag vuxit till en rikstäckande matvarukedja med 200 butiker och 8000 medarbetare.

Läs mer
varaffarside_vertical_puff.jpg

Vår affärsidé

Med vårt breda sortiment och våra låga priser strävar vi efter att erbjuda Sveriges billigaste matkasse, oavsett vad som står på just din inköpslista.

Läs mer
omoss_allas_ratt_till_bra_mat.png

Bra mat för alla

Genom att förena kvalitet och hållbarhet med enkelhet och låga priser vill vi göra det möjligt för fler att äta riktigt bra mat.

Läs mer
omoss_nyheter_puff.jpg

Nyheter & press

Här samlar vi senaste nytt om Willys och Willys Hemma. Det kan vara en ny butik som öppnar, en speciell produkt vi lanserat eller något helt annat. Hör gärna av dig om du har några frågor om våra nyheter.

Läs mer
omoss_willysplus_bricka_600x400.jpg

WillysPlus

Willys Plus ger dig fler och bättre erbjudanden utan att du behöver ha ett extra kort i plånboken. Det kostar ingenting att bli Willys Plus-kund. Det enda vi begär av dig är att du betalar lite mindre.

Läs mer
omoss_axfood_puffvertical.jpg

En del av Axfood

Willys är en del av Axfood-koncernen. Förutom Willys och Willys Hemma ingår varumärken som Hemköp och Tempo i koncernen som är en av Nordens största börsnoterade dagligvarukoncerner.

Till Axfood